Wat is een dakscan?

Wat is een dakscan?

Laat uw dak gratis in kaart brengen

Heeft u interesse in zonnepanelen? Doe onze Dakscan om erachter te komen welke zonnepanelen het beste bij u en uw dak passen.

De beste zonnepanelen kiezen 

Het kiezen van de juiste zonnepanelen voor uw huis kan een lastig proces zijn. Er zijn veel verschillende factoren waarmee u rekening moet houden. Daarnaast zijn en talloze opties en is het moeilijk te bepalen welke het beste bij uw eigen dak passen.

De belangrijkste factoren

Uiteraard wilt u ook weten wat zonnepanelen u op kunnen leveren door middel van het rendement. Dit rendement wordt bepaald door diverse factoren, en het is belangrijk om te weten wat deze inhouden voordat u een beslissing neemt. Alleen op die manier kiest u een systeem dat het beste werkt voor uw huis en situatie. 

Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld:

  • Samenstelling van het dak
  • Afmetingen van het dak
  • Lichtinval
  • Uw verbruik

Doe de Dakscan

Met de gratis Dakscan brengen wij uw dak in kaart zodat we u vrijblijvend kunnen adviseren over het systeem met het beste rendement. Dit doen we op basis van onder andere de samenstelling, afmetingen, lichtinval, en hoek van het dak. 

Na de Dakscan wordt er contact opgenomen door een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte met informatie over de juiste panelen en installatie. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing over zonnepanelen te maken.