DIENSTEN

 

ter informatie

 

Door veranderende omstandigheden in de markt duurt het inplannen van een technische schouw en het installeren van zonnepanelen momenteel langer dan dat u van ons gewend bent. Dit vinden wij heel vervelend en hadden wij graag anders gezien. Oorzaak is de enorme drukte en de steeds veranderde levertijden van de systemen, waarop we constant moeten anticiperen. We vragen uw begrip voor deze situatie en we willen u laten weten dat we hard ons best doen om zo snel mogelijk een kwalitatief hoogwaardige installatie op uw dak te kunnen installeren, waar u de komende jaren zeer veel profijt van heeft. Over de actuele tijd tussen het tekenen van de offerte en het daadwerkelijke installeren wordt u na tekenen door onze fantastische medewerkers van de backoffice op de hoogte gebracht.

 

 

Welk systeem en welk paneel past bij u?

10+ jaar

ERVARING MET ZONNEPANELEN en het installeren van PV-systemen.

Wij weten dat het best lastig kan zijn om te bepalen voor welk systeem en welke zonnepanelen u moet kiezen. Elk systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen en niet elk systeem is passend voor uw dak. Er kan een prijsverschil zijn aan de voorkant en toch kunt u op de langere termijn goedkoper uit zijn. Hoe dit zit? Onze adviseurs komen graag bij u langs om u uitleg te geven en een maat gemaakt advies uit te brengen. 

De ruime keuze in zonnepanelen maakt uw keuze ook niet altijd makkelijk. Kiest u voor full black glas-op-glas panelen of voor glas-op-folie panelen? Wat zijn eigenlijk de verschillen? Bij Solar Systems Nederland B.V. werken wij alleen met de beste producten  met bewezen garantie. Uiteraard kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat 

Weet u trouwens dat wij ook opladers leveren voor het opladen van uw elektrische auto? Vraag hiernaar bij uw offerte adviseur. Wij staan u graag te woord!

Wij werken uitsluitend met A-merk zonnepanelen, omvormers en installatiematerialen

Hoe ziet het proces eruit?

 
 U doet een aanvraag voor een dakscan via onze site of u neemt contact op voor informatie. Onze adviseurs nemen daarna z.s.m. contact met u op om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Wenst u alleen een offerte? Dat kan natuurlijk ook.

Bij akkoord op de offerte wordt er binnen twee weken een technische schouw ingepland. Samen met u wordt er gekeken waar de bekabeling vanaf de meterkast het beste kan lopen en zo meer. 

Na de technische schouw worden de panelen binnen vier tot zes weken door onze installateurs gemonteerd op uw dak.


U hoeft vooraf niet te betalen. Pas als alles is geïnstalleerd, sturen wij u de factuur. 

De BTW teruggave regelen wij voor u. Na het betalen van de factuur, krijgt u het volgende kwartaal de BTW netjes teruggestort op uw rekening.


Heeft u na installatie een vraag? Wij staan voor u klaar. Met een telefoontje naar Solar Systems Nederland kunt u alles regelen. Service en kwaliteit, daar staan wij voor!